Viergrenzenweg 116, Vaals

Kavelnummer: 1269-1

Kavelgegevens

Omschrijving
1. Het appartementsrecht omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woonruimte, gelegen op de vijfde verdieping (derde verdieping vanaf de centrale entree) en een berging op de begane grond, plaatselijk bekend Viergrenzenweg 116 te 6291 BX Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie E, complexaanduiding 986-A, indexnummer 32, uitmakende het negen en zeventig/zes duizend een honderd zesde (79/6.106e) aandeel in de gemeenschap bestaande uit een flatgebouw, omvattende zesenzeventig woonappartementen en tachtig parkeerplaatsen, gelegen aan de Viergrenzenweg 64 tot en met 214 te Vaals, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie E, nummers 782 en 783, tezamen groot vijfenzeventig are en zeventig centiare;
2. Het appartementsrecht omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van een parkeerplaats, gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend Viergrenzenweg ongenummerd, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie E, complexaanduiding 986-A, indexnummer 168, uitmakende het tien/zes duizend een honderd zesde (10/6.106e) aandeel in de sub a. genoemde gemeenschap.


Bijlagen:
Kadastrale kaart
Deze kavel is nu gesloten
Start verkoop 25-09-2018 15:00
Sluiting opbieden 25-09-2018 15:51
Start bieden op afslag 25-09-2018 15:56

Deze kavel is onderdeel van verkoop:
Vaals, Viergrenzenweg 116

Deze kavel is gepubliceerd door:
Nationale Vastgoedveiling

Biedgegevens

Soort kavel 1% inzetpremie ten laste van verkoper
Openingsbod € 0
Aantal biedingen 35
Hoogste opbod € 46218
Bedrag afslag € 2500
Laatste bod € 48.718,00

  • Toewijzing aan de hoogste bieder geschiedt na gunning van de opdrachtgever.  Na afloop van de veiling besluit onze opdrachtgever of dit kavel gegund wordt. De hoogste bieder ontvangt binnen 5 werkdagen na de veiling hierover een bericht.
  • Bedragen zijn te vermeerderen met overdrachtsbelasting en/of BTW  Uw bod is exclusief veilingkosten en overdrachtsbelasting. Na invoering van een bod kunt u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
Voor het meest actuele kostenoverzicht kunt u de website van Veilingnotaris.nl raadplegen via de link bij de objectomschrijving.
  • Doorsturen via e-mail
  • Stel een vraag

Bod plaatsen?

  1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
  2. Lees de voorwaarden , de verkoopinformatie en de kavelomschrijving goed.
  3. Bezoek de kijkdag om de kavels te inspecteren. Bestudeer de kavelinformatie goed voordat u een bod plaatst.
  4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

Nationale Vastgoed Veiling.nl veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Let op: een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag en alle additionele kosten, zoals o.a de verkoopkosten, aanvullende kosten, overdrachtsbelasting en/of BTW, af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.